Contact us

I’d love to hear from you, especially because I have so much to say, I’d give reading a go any time. So, don’t be shy, drop me a note, even if it’s just to say hi.

 • GENERAL INQUIRES,
 • PRODUCT SUBMISSION (we do accept those, but only if they are either kids or travel related and please no Kickstarter campaigns. We only write about things we actually review. Otherwise we call it advertisting),
 • ADVERTISING (media kit and rates available on request),
 • WRITING or SPEAKING ENGAGEMENTS (I have so much to say on a variety of topics, so just ask),
 • SUGGESTIONS (can we make it better?),
 • CRITICS (oh, no, please be gentle) ….

inga(at)coolkidzcooltrips.com

 

 

2 thoughts on “Contact us

 1. Oj Inga,

  Sem ravno prebral your unexpected trip to the dentist. in sem koncno razumel kaj je nastlo iz Inge in gimnazije, pa je vendar logicno; vsak dan pises o cemer razmisljas in to v anglescini oziroma amerkianscini. Tisti ta pravi, neposredni in pravo mero samoironije. Respect!
  Tudi jaz uzivam ob kozarcu vina, brez otrok, razen tistih, ki jih posvoijm od sestre, ko se vidimo. Bom priporocil Nini tvoj blog, da ne bo mislila da je samo ona tista grozna mama, ki ne bo nikoli zmagala na the perfect mother challenge.
  Mej se in se kej srecava…bi bil ze cas.
  Andrej Bernik

  1. Dragi Andrej,

   hvala hvala, bom vesela vsakega priporočila :), da ne zgleda kot da pišem samo zase. Javi se, ko boš v teh koncih in definitivno najdem čas da se spet vidiva…
   lp,
   Inga

Comments are closed.